Els Amics de les Arts, Sanko i Judit Neddermann, al Festival de Música de Begur

11 mai 2018

El Festival de Música de Begur celebrarà la seva 41a edició del 27 de juliol al 18 d’agost, amb una desena d’espectacles en diferents espais del municipi. El festival, un dels grans clàssics de l’estiu a la Costa Brava, està organitzat per l’Ajuntament de Begur i produït per RGB. “La seva filosofia és oferir concerts de qualitat, però alhora assequibles per a un gran públic”, afirmen els seus promotors. Entre els noms propis d’aquesta edició, destaquen Myles Sanko, Els Amics de les Arts, Maria Arnal i Marcel Bagés, Judit Neddermann i Duquende amb Chicuelo.

Com ja és tradició el festival s’inaugurarà amb la baixada del castell, una cercavila fins a les Escoles Velles que aquest any anirà a càrrec de la formació Moby Dixie, el divendres 27 de juliol, i tot seguit tindrà lloc al pati de les Escoles Velles, a les 22,30 hores, el concert d’Els Amics de les Arts.

El dia 1 d’agost, Ju oferirà un concert gratuït al nucli antic d’Esclanyà (19.30 h) i el 3 d’agost, a les 22,30 hores, tindrà lloc a les Escoles Velles l’actuació del britànic Myles Sanko, una de les grans veus del soul actual. El 7 d’agost, també a les 22,30 hores, actuaran Duquende i Chicuelo al costat del mas d’en Pinc, on va viure Carmen Amaya, i el 10 d’agost, també a les 22,30 hores, Judit Neddermann presentarà el seu Nua a les Escoles Velles. El grup The Penguins farà doblet el dia 11 a la plaça de Sa Tuna: a la tarda oferirà el seu familiar Reggae per Xics i, a la nit, mostrarà la seva versió més adulta (gratuït). El 14 d’agost el grup de soul i ska President Xai muntarà la festa a Sa Riera (gratuït). Maria Arnal i Marcel Bagés tancaran el festival el 17 d’agost, a les 22,30 hores, a les Escoles Velles. A més, com a activitat complementària, el 18 d’agost tindrà lloc un espectacle flamenc en homenatge a Carmen Amaya, a les Escoles Velles, organitzat per l’Associació de Comerciants.



Més informació: