Els alumnes de 6è de l’Escola Doctor Arruga presenten a l’Ajuntament el projecte “Un poble net és un poble bonic”

19 jun 2023

El consistori posa en valor aquesta iniciativa i agraeix a l’alumnat i a la comunitat educativa del centre la seva implicació en la millora i promoció del nostre municipi.

El passat divendres 16 de juny els alumnes de sisè de primària de l’Escola Doctor Arruga van visitar l’Ajuntament de Begur.

L’objectiu d’aquesta trobada era poder trobar-se amb l’alcaldessa Maite Selva per tal de presentar-li el projecte “Un poble net és un poble bonic” que l’alumnat d’aquest centre educatiu ha elaborat al llarg d’aquest curs i que els alumnes han descrit així: “a l’escola ens ha sorgit una inquietud, necessitat envers el nostre poble. Hem pogut observar que en els nostres carrers i en l’entorn del poble en ocasions hi han papers, brossa, excrements de gos… Pensem que passa per diversos motius, per un costat quan fa vent les bosses de les papereres volen, per altre costat degut a fets incívics…”.

L’alcaldessa Maite Selva va rebre als alumnes, els va atendre i va respondre les seves preguntes i inquietuds. Així, aquestes propostes que van fer arribar els infants es traslladaran a l’Àrea de Medi Ambient del consistori perquè siguin valorades. A més, durant la visita també van sorgir altres temes relacionats amb l’Alcaldia, el govern municipal, el municipi en general i propostes de projectes o millores d’alguns espais del poble.

En aquest sentit, Maite Selva va aprofitar la visita per convidar als infants a representar els diferents rols del Ple del consistori: alcaldessa, regidors i regidores, secretari, interventor accidental i públic. Tot plegat, amb l’objectiu que els infants puguin conèixer de primera mà el funcionament intern de l’Ajuntament i les tasques que s’hi duen a terme.

Finalment, cal destacar que abans de la trobada amb l’alcaldessa, des de l’Àrea d’Alcaldia de l’Ajuntament es va acompanyar els alumnes per les diferents àrees del consistori per tal que en coneguessin les seves funcions i la història de la Casa de la Vila. Una jornada molt profitosa i educativa.