Inscripcions obertes per la Marxa Puja i Baixa

09 mai 2024

La cita tindrà lloc el 23 de juny i les inscripcions ja es poden fer telemàticament de forma anticipada en aquest enllaç. El dia abans, el 22 de juny, també se celebrarà la Mini Puja i Baixa; les inscripcions es poden formalitzar aquí. 

Aquest estiu torna la tradicional Marxa Puja i Baixa, organitzada pel Club Excursionista Els Perduts de Begur. Aquesta cita, de referència al municipi en matèria lúdica i esportiva, tindrà lloc el 23 de juny. Les inscripcions ja estan disponibles en aquest enllaç, fins al dia abans de la marxa o fins a exhaurir dorsals.  Les inscripcions tenen un preu de 10€ i una part de la recaptació es destinarà a la Fundació Pels Valents – Escuts Solidaris contra el càncer infantil.

Com a novetat, l’organització ha previst enguany dos recorreguts: el de 14 quilòmetres, seguint les anteriors edicions, i el de 9 quilòmetres, menys exigent però amb el mateix esperit de la Puja i Baixa. Ambdues propostes pretenen acostar a tota la gent de Begur i dels pobles del voltant els paisatges begurencs, camins de ronda, GR-92 i senders locals, contemplant magnífiques vistes i gaudint de l’entorn més proper.  Recorreran miradors, platges i cales. Els circuits es podran fer caminant o corrent, sol o en família, i és apte per a totes les edats. A més, l’organització habilitarà tres avituallaments durant el recorregut llarg, i dos durant el recorregut curt, i oferirà un esmorzar i obsequi a l’arribada a Begur.

A més, el Club Excursionista Els Perduts de Begur manté l’aposta per a potenciar el vessant sostenible de la prova. Per això, tornarà a vetllar per l’eliminació de gots i ampolles individuals de plàstic, l’ús de cintes biodegradables pel marcatge, l’adquisició de samarretes ecològiques… per tal de reduir al màxim el possible impacte al medi ambient.

Tercera edició de la Mini Puja i Baixa

Un dia abans, el dissabte 22 de juny, tindrà lloc la tercera edició de la Mini Puja i Baixa amb diferents curses per a infants de 0 a 12 anys pels carrers més cèntrics del poble. Les inscripcions tenen un preu de 3€ i es poden fer per via telemàtica en aquest enllaç.

Les dues edicions de la Puja i Baixa vindran acompanyades d’un cap de setmana d’activitats que s’anunciaran properament. A més, el diumenge al vespre Els Perduts proposen anar a esperar la Flama del Canigó per encendre la foguera de la Revetlla de Sant Joan.  Per a més informació podeu consultar el web www.perdutsbegur.cat o els perfils de FacebookTwitter i Instagram del Club Excursionista Els Perduts de Begur.


Categories: Esports