Èxit del Club Arquers Esclanyà al Torneig Internacional Vila d’Encamp

16 oct 2019

L’Ajuntament felicita l’entitat i els seus membres pels premis assolits al llarg de la competició i per la tasca de promoció de l’esport i del municipi que duu a terme al llarg de tot l’any.

Amb quatre primers premis i dos segons premis, el Club d’Arquers Esclanyà es va erigir el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre en el gran protagonista de la Round 900 Vila d’Encamp. L’entitat va viatjar fins a Andorra per a participar en aquest prestigiós torneig en la categoria d’arc recorbat (arc olímpic) amb un grup format per arquers tant del club com de la seva escola, acompanyats per les seves respectives famílies.

Més enllà dels guardons assolits a la Round 900 pels arquers del Club d’Arquers Esclanyà, l’Escola de tir amb arc del Baix Empordà també va aconseguir captar l’atenció de la resta d’arquers participants i van causar una veritable expectació al llarg del torneig.

A la categoria més petita, el benjamí Rubén Marín es va fer amb la segona posició, quedant a pocs punts del campió. Pau Barreda i Tomàs Bravo varen aconseguir, respectivament, el primer i segon lloc a la categoria aleví. Mentrestant, Laia Fernández va assolir el primer lloc de la categoria infantil; i Raúl Hernàndez, en la categoria júnior, va obtenir el primer lloc. D’altra banda, Mar Pi, també júnior, va competir en una categoria per sobre de la seva i va quedar en primera posició a molta diferència de les seves competidores. I finalment, Lluís Planagumà va quedar en quarta plaça a pocs punts del tercer.


Categories: Esports