Begur TV

El Tour de Maggie’s fa pas per Begur

13 mai 2022

Pedalar un total de 2.000 km amb l’objectiu de visibilitzar el càncer i recaptar fons per acompanyar les persones i les famílies que el pateixen. En això està consistint el Tour de Maggie’s, un recorregut ciclista solidari que està traspassant fronteres aquesta setmana, connectant per primera vegada el centre Maggie’s Yorkshire -situat a Anglaterra-, amb el Centre Kālida Sant Pau, a Barcelona.

Les dues últimes etapes d’aquest Tour han transcorregut en territori català i Begur ha estat un dels punts de descans dels dotze ciclistes que en formen part. El municipi baix-empordanès s’ha implicat en aquesta iniciativa solidària d’abast internacional acollint el final de la primera etapa, que va tenir sortida des de prop de Narbona. També ha estat, per tant, el punt d’inici del segon i darrer tram.

La rebuda de l’equip va esdevenir a l’Hotel Convent de Begur, on hi han pernoctat la nit de dijous a divendres. Un cop descansats, a les 10 del matí de divendres han sortit de la Plaça Forgas, acompanyats de diversos begurencs i begurenques que els han acompanyat amb les seves bicicletes en els primers quilòmetres de la segona etapa -fins a Palafrugell-.

Comparteix: