Begur TV

Javier Fesser, Premi d’Honor del Begur Film Fest

17 oct 2023

El director de ‘Campeonex’, la pel·lícula espanyola més taquillera de l’any, Javier Fesser, ha rebut el Premi d’Honor del Festival Internacional de cinema de comèdia de Begur. Tot i que no va poder estar present físicament a l’acte, sí que es va projectar un vídeo seu agraint aquest reconeixement. D’altra banda, vam poder estar amb alguns actors protagonistes del film i amb el seu productor, on ens han compartit les seves vivències durant el rodatge i algunes curiositats.

Javier Fesser, el director de ‘Campeonex’, la pel·lícula espanyola més vista de l’any als cinemes, ha rebut el Premi d’Honor del Festival Internacional de cinema de comèdia de Begur. Tot i que no va poder estar present físicament a l’entrega del premi, sí que ho va fer amb un vídeo mostrant el seu agraïment per aquest reconeixement.

Els que si van poder assistir a l’acte, van ser el productor Luis Manso i alguns actors del film, com el gran Sergio OlmosElisa Hipólito i Jelen Garcia, que ha comentat com ha estat la seva experiència en el rodatge i algunes curiositats, entres elles, perquè s’ha titulat la pel·lícula amb una X al final.

En un film d’aquestes característiques on s’aposta per actors amb les seves complexitats i condicions, hi ha una certa flexibilitat a l’hora d’interpretar el guió i es deixa espai per a la improvisació.

Per la seva banda, els actors han comentat les seves vivències i experiències durant el rodatge, quines escenes els ha agradat més fer i quines els hi ha requerit fer un gran esforç.

Un dels factors clau de l’èxit del film és la bona rebuda i gran estima que han rebut els actors i els seus personatges per part del públic i sobretot per la sensibilització que vol transmetre, tot en clau d’humor.

‘Campeonex’, per tant, a part de transmetre bons valors, vol motivar a l’espectador a creure en les seves capacitats per complir els seus somnis, independentment de la seva condició.

Al final de l’entrega del premi i fer tots els reconeixements, els assistents van poder gaudir de la projecció del film ‘Campeonex’ a la sala de Cinema del Casino.

Comparteix: