Adil El Bouazzati, nou coordinador de futbol 11 de la Fundació Esportiva Begur

10 jul 2021

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament agraeix a César Toledo la seva tasca com a coordinador al llarg dels darrers anys i desitja a Adil El Bouazzati molta sort i encerts en el càrrec.

La Fundació Esportiva Begur començarà la pròxima temporada amb una gran novetat sota el braç. I és que l’entitat estrenarà nou coordinador de futbol 11, n’Adil El Bouazzati, que substituirà en el càrrec a César Toledo.

Adil El Bouazzati, de 24 anys, té el títol d’entrenador de futbol i compta amb una llarga trajectòria al seu darrere. Ha estat futbolista durant més de 10 temporades i acredita set anys d’experiència com a entrenador als equips base del Palafrugell, Palamós i la Fundació Esportiva Begur. A més, també ha estat monitor en el campus d’estiu del FC Barcelona i analista de la Fundació Esportiva Gramenet (3a Divisió Nacional) durant dues temporades (2018/2019 i 2019/2020).

Entre les tasques que tindrà assignades Adil El Bouazzati hi ha la coordinació del futbol 11 de la Fundació Esportiva Begur, l’assistència a entrenaments i partits, i la gestió de les sessions preparatòries i horaris, entre d’altres. “Per a mi és un repte molt il·lusionant, alhora que soc conscient de l’exigència que això comporta. El meu objectiu és seguir la línia del club, que està treballant molt bé. Vull aportar el meu granet de sorra millorant i donant continuïtat a tot allò que s’està gestionant positivament, que és molt, a la Fundació”, explica Adil El Bouazzati.

En aquest sentit, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament desitja a Adil El Bouazzati molta sort i molts encerts en el càrrec; i agraeix i posa en valor públicament la tasca duta a terme al llarg dels darrers any per César Toledo en la coordinació el futbol 11 de la Fundació Esportiva Begur, que abandona el càrrec per motius laborals i que ha esdevingut una figura clau en el creixement del futbol a la Fundació.


Categories: Esports