Aiguablava serà el punt de sortida del Gran Cross Raid 2021

07 oct 2021

La prova automobilística es disputarà del 9 al 12 d’octubre i recorrerà diferents punts del territori català.

Aquest cap de setmana la població de Begur acollirà una nova cita esportiva. Es tracta del Gran Cross Raid 2021, una prova automobilística de regularitat sobre terra, per a vehicles clàssics, que durant quatre dies -del 9 al 12 d’octubre- creuarà les quatre províncies de Catalunya.

L’esdeveniment està impulsat per l’entitat Classic Rent Services i tindrà com a punt de partida el parador de turisme d’Aiguablava. Des d’aquest punt arrencarà el dissabte 9 d’octubre al matí aquesta cita que tindrà un recorregut total de 1.300 quilòmetres i que transcorrerà fins el 12 d’octubre 118 poblacions i 22 espais naturals; entre ells, Aiguablava.

La primera etapa serà Parador d’Aiguablava – Sant Hilari – Folgueroles (183 quilòmetres); la segona, Folgueroles – Gironella – La Seu d’Urgell (201 km); la tercera, La Seu d’Urgell – La Seu Vella de Lleida (260 km); i la quarta La Seu Vella de Lleida – Parador de Tortosa (125 km).

Les inscripcions per a la prova ja estan tancades i tota la informació sobre l’esdeveniment es pot consultar en aquest enllaç.


Categories: Esports