Alba Arbonés i Mila Martín guanyen el concurs de cartells de la Castanyada de Begur 2019

05 nov 2018

Alba Arbonés Martin, de l’escola Doctor Arruga de Begur, i Mila Martín Cercós, de l’escola l’Olivar Vell d’Esclanyà,  han estat les guanyadores del concurs de cartells de la Fira de la Castanyera de l’any vinent, que organitza l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Begur. L’entrega dels premis a les guanyadores es va fer dissabte al vespre a la sala d’exposicions de les Escoles Velles, on es trobaven exposats tots els cartells participants en aquesta edició. Les finalistes de l’escola del Doctor Arruga van ser Isabel Pi Iglesias i Noa Ruiz Garcia, mentre les de l’escola Olivar Vell, Lola Espinàs Paez i Ailén Rivas Vives. L’entrega dels premis els va fer el primer tinent d’alcalde, Marià Renart, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Eugeni Pibernat

La Fira de la Castanyera d’aquest any, que arribava a la VIII edició, va iniciar-se el passat 31 d’octubre amb dos túnels de la por, un a Esclanyà i un altre a Begur. A més, durant aquests dies hi ha hagut a Begur una fira d’artesans complementat amb activitats infantils, especialment amb tallers diversos per a la mainada. Entre les novetats d’aquesta edició de la Fira cal destacar la presència d’un circuit de vehicles elèctrics.

La festa de la castanyera continuarà dissabte vinent a Esclanyà. A les 16 hores arriba la castanyera, mentre els infants podran jugar amb jocs tradicionals de fusta. I una hora més tard hi haurà l’espectacle d’animació amb Fefe. La festa es clourà amb castanyes, coca i garnatxa per a tothom.