Aquest mes d’octubre, apunta’t als tallers musicals de gralla i de batucada!

04 oct 2019

Les sessions es duran a terme al Local Jove de l’Arbreda i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del web www.inscripcionsbatucada.com o al telèfon 635 276 828.

L’Ajuntament de Begur vol seguir ampliant i nodrint de nou contingut l’oferta formativa i educativa que s’ofereix al llarg de l’any al municipi. Una línia de treball que aquest mes d’octubre es tradueix en l’impuls de dos tallers d’aprenentatge musical dirigits al conjunt de la ciutadania: un curs de gralla i un curs de batucada.

Formalitza ja la teva inscripció

Ambdues formacions començaran aquest mes d’octubre i es duran a terme al Local Jove de l’Arbreda. Cada curs té un preu de 10€ mensuals i estan organitzats i subvencionats pel consistori, amb la col·laboració de SolRe Percussió.

Per a participar de les classes, cal inscriure’s prèviament a través del web www.inscripcionsbatucada.com o trucant al telèfon o 635 276 828, on també s’hi podrà sol·licitar tota la informació al voltants dels cursos.

Curs de gralla

La gralla és un instrument molt arrelat a la tradició catalana i és una de les grans protagonistes de les manifestacions folklòriques que es duen a terme a Begur i arreu del país. Així, el curs de gralla oferirà als seus assistents una molt bona oportunitat per a iniciar-se en el coneixement i el maneig d’aquesta instrument tan icònic.

La formació es durà a terme els dilluns en horari de 18.30 h a 19.30 h i per a participar-hi és imprescindible que cada alumne porti a la classe la seva pròpia gralla.

Curs de batucada

Cada dimarts, de 18.30 h a 19.30 h, el curs de batucada proporcionarà a tots els seus usuaris una introducció dins del sector de la percussió de carrer i la possibilitat d’interpretar diferents peces amb instruments de percussió professional.


Categories: Cultura