Begur celebra la Festa Major de Santa Reparada amb èxit de participació

22 set 2020

Els assistents van complir en tot moment les normes sanitàries derivades de la Covid-19 demostrant autoresponsabilitat i prudència.

Begur ha viscut aquest passat cap de setmana la Festa Major de Santa Reparada, que va tenir lloc entre els dies 18, 19 i 20 de setembre. La celebració, que ha donat per acabat l’estiu i ha suposat la benvinguda d’un nou curs, ha estat un èxit de participació i ha demostrat qualitat en els actes organitzats.

Divendres es va inaugurar l’Estació Meteorològica de Begur amb la presència del meteoròleg de TV3, Francesc Mauri, i es va celebrar el concert solidari en benefici de l’Associació “Amb les Teves Mans” a l’església parroquial de Sant Pere. Dissabte, es va viure un moment literari amb la presentació del llibre Reflexions de dos bacanards, de Joan Pi i Ventós, i la plaça Esteve Cruanyes es va omplir de valent durant l’espectacle infantil a càrrec del Màgic Frank i durant l’actuació de l’humorista Meugenio, qui va delectar i fer riure el públic assistent amb la seva genial actuació. El mateix dia també va tenir lloc la jornada de neteja de l’àrea de Son Rich, organitzada per les Kellys del Bosc en el marc del Let’s Clean Up. En total hi van participar 16 persones que van recollir 35 kg d’envasos, 2 kg paper i cartró, 8 kg de vidre i 10 kg d’altres residus. I diumenge es va celebrar amb èxit el concert de sardanes i l’actuació de La Sal de Mars amb l’espectacle “Colors del Món”, un concert de música tradicional i del món.

En tot moment i al llarg de tots els actes els assistents van complir amb les mesures d’higiene i seguretat, tal com requereix la normativa per a la prevenció de la Covid-19, demostrant autoresponsabilitat i prudència.


Categories: CulturaFestes