Bona acollida de la Festa Major d’Esclanyà

08 ago 2022

Petits, mitjans i grans han gaudit d’uns dies de celebració, diversió i companyonia participant activament en les diverses propostes impulsades per l’organització

Aquest cap de setmana, Esclanyà s’ha engalanat per a celebrar la Festa Major 2022. Petits, mitjans i grans han gaudit d’uns dies de celebració, diversió i companyonia participant activament en les diverses propostes impulsades per la Comissió de Festes d’Esclanyà, amb el suport de l’Ajuntament de Begur i el Consell Municipal d’Esclanyà. Prèviament, el dissabte 30 de juliol, a les 21 hores, es va portar a terme una caminada nocturna des del Local Polivalent, on hi va haver rom cremat i cava per a tothom. L’endemà, diumenge 31 de juliol, a les 8 hores, el Club Ciclista Begur havia previst la primera Trobada Ciclista Gravel i BTT d’Esclanyà, però les altes temperatures, les difícils condicions meteorològiques i les restriccions establertes per les autoritats competents per a fer front als incendis forestals al territori van obligar a ajornar l’activitat fins a nova data.

Així doncs, el divendres 5 d’agost, la Festa Major d’Esclanyà va arrencar a les 19 hores amb un taller de màgia a càrrec del Mag Nani. Tot seguit, a les 22 hores, de la mà del Mag Nani, es va gaudir de l’espectacle de màgia ‘Ou my got!’. L’endemà, dissabte 6 d’agost, les activitats van començar a les 10 hores amb una sessió de tir amb arc amb el Club d’Arquers d’Esclanyà. A la tarda, a les 17 hores, hi va haver una festa infantil amb escuma i xocolatada dinamitzada pel conjunt Set de So i a les 23 hores, es va organitzar la festa jove amb els grups musicals Gertrudis, Boit i Kharloss Selektah. A continuació, el diumenge 7 d’agost, a les 12 hores, es va celebrar la missa solemne amb l’acompanyament de la Cobla La Principal de Porqueres i seguidament, es va impulsar una audició de tres sardanes. Al vespre, a les 20 hores, es va gaudir del concert de festa major amb l’Orquestra Els Montgrins i tot seguit, hi va haver un sopar popular. Finalment, a les 22.30 hores, el ball de fi de festa amb l’Orquestra Els Montgrins va posar la cirereta final a la celebració popular.


Categories: Festes