Comença la neteja de les platges després del temporal Glòria

23 gen 2020

El municipi i el seu entorn han patit al llarg dels darrers dies els efectes del fort vent, pluja i onatge que han acompanyat el temporal.

Superat ja el temporal Glòria que ha afectat des de principis d’aquesta setmana el municipi, la comarca i el conjunt de Catalunya, l’Ajuntament de Begur es troba avaluant els danys materials que ha causat el vent, la pluja i el fort onatge arreu de la vila amb l’objectiu de pressupostar tots els desperfectes i començar a treballar en el seu arranjament.

En aquest sentit, des de la Regidoria de Platges ja han arrencat els treballs per retirar la brossa i els elements que s’han acumulat a les platges des de dimarts 21 de gener, per tal de retornar aquests espais al seu estat natural i garantir la seguretat i la comoditat de tots els veïns i veïnes i visitants que en facin ús.

Eugeni Pibernat, regidor de l’àrea, explica que “mantenir i preservar les nostres platges en un estat òptim és una de les nostres màximes prioritats com a equip de govern al llarg de tot l’any, més enllà de l’època estiuenca, ja que constitueixen els 365 dies de l’any el nostre principal actiu turístic”.

 


Categories: Platges