Convocat el concurs de fotografia de Begur Josep Carreras, que arriba a la dotzena edició

19 oct 2017 09:00h

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Begur convoca novament el concurs de fotografia Josep Carreras, que enguany arriba a la dotzena edició. Els interessats en participar en el concurs, que té per tema Begur, tenen de temps fins al 27 d’octubre per presentar la seva fotografia, una obra per participant. El lliurament dels premis tindrà lloc el dissabte 4 de novembre, a les 7 de la tarda, al Centre Cultural Escoles Velles, coincidint amb la inauguració de l’exposició de les fotografies, que es podrà visitar fins al 25 de novembre. El concurs està dedicat a Josep Carreras (1920-2002) fotògraf per excel·lència de Begur i que representa la memòria gràfica del poble de la segona meitat del segle XX.

 

Els participants hauran d’entregar la fotografia a l’àrea de Cultura, d’acord amb els horaris de la dependència municipal. La foto pot ser analògica o digital, en color o blanc i negre, però cal que sigui inèdita. I s’ha de presentar amb un suport de cartolina de 50x40cm. El jurat del concurs estarà format per persones vinculades a la fotografia. El primer premi consisteix en 300 euros, mentre hi ha un premi local, amb un sopar per a dues persones. Les fotografies guanyadores passaran a ser propietat de l’Ajuntament. El guanyador del primer premi, segons les bases, no podrà participar en les dues edicions posteriors.

 

L’any passat, al qual es van presentar 17 obres, els guanyadors van ser Toni Fernández i Manel Gómez. Fernández va guanyar el primer premi amb la fotografia “Contemplant Illa Roja”. Gómez va guanyar el premi local amb la imatge “Serenor”.