El Begur en Flor 2023 ja té dates: del 12 al 14 de maig

21 mar 2023

L’esdeveniment inclourà música en viu, espectacles, visites guiades, tallers, activitats per a totes les edats, moltes flors. I el dijous 13 d’abril l’ACiT organitzarà la Nit del Comerç.

L’ACiT, l’Associació de Comerç i Turisme de Begur, ha confirmat les dates de la nova edició del Begur en Flor 2023.

Enguany l’esdeveniment -que compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Begur- tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de maig; i els veïns i veïnes i visitants podran gaudir de música en viu, espectacles, visites guiades, tallers, activitats per a totes les edats i moltes flors que guarniran el municipi. Pròximament, l’ACiT farà públic el programa d’activitats íntegre.

Mentrestant, l’ACiT també ha definit ja la data de la Nit del Comerç 2023. Serà el pròxim dijous 13 d’abril a l’Hotel-Restaurant El Parador d’Aiguablava. Aquesta cita es reprendrà enguany després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia; i hi són convidats a assistir els associats i associades de l’ACiT, tots els empresaris del municipi, i els begurencs i begurenques. 

En aquest sentit, l’aforament està limitat a 70 persones i per a assistir-hi cal reservar plaça enviant un correu electrònic a l’adreça acit@acitbegur.com; indicant el nom i cognom, nom del comerç i el nombre d’entrades a reservar. El preu del sopar pels associats serà de 40€ i pels no associats de 50€. Pròximament, l’ACIT anunciarà la venda de tiquets.

Finalment, cal apuntar que el 13 d’abril, abans del sopar, l’ACiT celebrarà la seva Assemblea Ordinària anual.


Categories: Promocio Economica