El Carnaval de Begur: tot un esclat festiu!

19 feb 2023

L’Ajuntament agraeix a tots els veïns i veïnes i entitats la seva participació ens les diferents activitats carnavalesques dels darrers tres dies; en especial a la Rua Popular Carnavalera, la gran novetat d’enguany.

Begur ha tancat aquest cap de setmana una nova edició de la festa de Carnaval. I ho ha fet amb una molt bon acollida i participació en les diferents propostes que l’Ajuntament, l’AMPA Ses Falugues i l’AFA de l’Escola Doctor Arruga han organitzat arreu del municipi per amenitzar aquest esdeveniment.

En aquest sentit, Montserrat Carreras, regidora de Festes, posa en valor que “Begur es mereix poder recuperar una festivitat com aquesta que genera tan ambient i tanta diversió entre tots els nostres veïns i veïnes. Una ocasió excel·lent per a demostrar que la cultura i l’activitat de les nostres entitats segueix tan viva i dinàmica com sempre. Moltes gràcies a tothom per a participar-hi!”.

L’activitat del Carnaval a Begur va començar el divendres 17 de febrer amb dues propostes: una cercavila de la Llar d’Infants Ses Falugues pel centre del poble i un espectacle de “Jordi Tonietti” a la Plaça Esteva i Cruañas. Ja l’endemà, dissabte 18 de febrer, el relleu el va agafar una tarda de Carnaval infantil al Casal de la Gent Gran, amb ball de disfresses infantil a càrrec de DJ Voodoo Diggers i tallers infantils.

I diumenge 19 de febrer va arribar la gran novetat d’enguany: gran Rua Popular Carnavalera de Begur. A la trobada hi van desfilar sis comparses i més de 130 persones -entre grans i petits- que, acompanyades per la Xaranga Dammer, van omplir de color, música i dansa els carrers de la vila. Finalment, el Carnaval va cloure amb un vermut musical amb DJ Voodoo Diggers i el dinar popular.


Categories: Festes