El Club Excursionista Els Perduts de Begur organitza aquest cap de setmana una nova ruta per l’entorn natural del municipi

15 feb 2022

La sortida tindrà lloc diumenge 20 de febrer.

Aquest mes de febrer el Club Excursionista Els Perduts de Begur organitza la segona sortida de l’any 2022. Es tracta d’una caminada de proximitat per a descobrir l’entorn més proper a casa nostra. Una excursió oberta a tothom i de dificultat moderada.

Serà el diumenge 20 de febrer i consistirà en una ruta circular amb Begur com a punt de sortida i d’arribada i que transcorrerà per espais com Puig Montcal, Sitja i Barraca, Amagatall de Contrabandistes, Mas Batllia, Font d’en Cruanyes, Tamariu, Cala d’Aigua Xelida, Sa Roncadora, Cala Marquesa, Miradors Aigua Xelida i Punta del Bisbe, i Mas d’en Llord. L’hora de sortida és a les 08.30 h i el temps previst és d’unes 4 hores.

Per a més informació, podeu consultar l’itinerari de la ruta; consultar el web www.perdutsbegur.cat; enviar un correu electrònic a perdutsbegur@gmail.com; o trucar als telèfons 690 383 009 i 607 849 887.


Categories: Esports