El patinatge i el futbol, protagonistes d’un cap de setmana plenament esportiu

27 gen 2020

La presentació de la secció de patinatge de la FE Begur i la disputa d’una nova jornada d’Escoleta de Futbol van ser les grans protagonistes esportives del cap de setmana a la vila.

Un total de 30 patinadores –entre ells, un patinador- d’entre cinc i 15 anys formen part aquesta temporada de la secció de patinatge de la Fundació Esportiva Begur, que aquest cap de setmana va celebrar al Pavelló Municipal d’Esports el tradicional acte anual de presentació de tots els esportistes que integren el club. D’aquests, un total de cinc patinadores duen a terme competició; mentre que la resta realitzen proves d’iniciació.

La jornada –que va comptar amb l’assistència del regidor d’Esports, Jordi Carreras- va resultar tot un èxit de públic, amb la presència de les famílies de tots els joves esportistes de la secció. Així, tots els assistents a l’esdeveniment van poder gaudir en directe de les actuacions coreografiades dels patinadors i patinadores, que van exhibir les habilitats, el treball i l’entrenament desplegats al llarg dels darrers mesos. Durant la primera part de l’acte es van realitzar les actuacions individuals amb música de diferents bandes sonores i amb les músiques de competició; mentre que durant la segona part van tenir lloc les actuacions en grup amb melodies de diferents i coneguts musicals.

I el cap de setmana esportiu a Begur el va completar la disputa d’una nova jornada –la tercera d’aquesta temporada que es disputa al municipi- d’Escoleta de Futbol. Una dotzena d’equips provinents de diferents punts del Baix Empordà i formats per infants d’entre cinc i sis anys van prendre part al Pavelló Municipal de Begur d’una matinal lúdica i esportiva dedicada a donar valor a l’esport base de la comarca i potenciar els hàbits saludables, el treball en equip i l’educació en el temps de lleure.

L’escoleta de futbol de la Fundació Esportiva Begur va actuar com a amfitriona d’aquest torneig que s’organitza quinzenalment, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begur i que està impulsat pel Consell Esportiu del Baix Empordà. A la competició també hi van prendre part l’EF Calonge-St Antoni, el FC Palafrugell “A”, l’EF Sant Feliu “A” –rival de la FE Begur-, l’Atlètic Biscalenc “B”, el FC Palafrugell “B”, el FE Palamós “A”, el RCDE Escola Costa Brava, l’Atlètic Bisbalenc “A”, l’Aro CE “B”, l’EF Baix Ter “B” i l’Aro CE “A”.


Categories: Esports