El Restaurant Diferent ofereix un àpat comunitari per a les famílies de Begur i Esclanyà

21 des 2022

L’Ajuntament felicita al Restaurant Diferent per impulsar un any més aquesta iniciativa, que s’ha dut a terme en coordinació amb l’Àrea de Serveis Socials.

El Restaurant Diferent de Begur ha estat protagonista aquest dimarts 20 de desembre d’una nova mostra de solidaritat i altruisme envers els veïns i veïnes del municipi.

Així, en coordinació amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, aquest establiment begurenc ha organitzat tal com va fer l’any passat un àpat comunitari adreçat a diferents famílies de la vila per tal de celebrar el Nadal. A la trobada hi ha participat un total de 36 persones.

La iniciativa, a més, també ha comptat novament amb la col·laboració de Cava Parxet i a Carn Vila -a qui l’Ajuntament agraeix i posa en valor la seva implicació-, que han facilitat provisions per a l’àpat de forma gratuïta.

Cal recordar que aquesta no és la primera iniciativa solidària i comunitària que duu a terme el Restaurant Diferent. Durant la pandèmia l’establiment ja va fer entrega a diferents famílies d’unes caixes solidàries que contenien un àpat tradicional català; i també va impulsar el repartiment gratuït de pizzes a les famílies derivades des de l’Àrea de Serveis Socials.

Maite Selva, alcaldessa de Begur i regidora de Serveis Socials, destaca que “cal posar en valor com es mereix l’impuls d’aquesta acció tan important per part del Restaurant Diferent, així com totes les propostes de caràcter solidari i comunitari que afloren al nostre municipi i que son claus per a garantir la cohesió i el benestar de tots els nostres veïns i veïnes. I també vull agrair el suport de Cava Parxet i Carn Vila a aquesta iniciativa”.


Categories: Serveis Socials