Esclanyà celebra el Carnaval amb animació, exhibicions i música

26 feb 2019

Un centenar de persones van celebrar aquest diumenge passat la Festa de Carnaval d’Esclanyà amb una diversitat d’actes organitzats per la Comissió de Festes del poble, al terme de Begur. El Carnaval, que es va fer al local polivalent, va començar a les 17 hores, amb l’actuació de l’animador infantil Jordi Tonietti. Seguidament, va haver-hi una exhibició de quatre fantàstics grups amb coreografies molt diverses, per acabar amb ball amb música actual a càrrec dels Sheriff’s de la mateixa comissió organitzadora. “Els nens i nenes i els seus familiars van estar molt entregats i van gaudir de les diferents sorpreses que es van trobar”, es recorda des de l’organització.

Aquest divendres, el Carnaval arriba a Begur amb la cercavila dels menuts de la llar d’infants. Els infants, acompanyats de les seves professores i parents guarnits, sortiran del centre educatiu a les 10 del matí i desfilaran fins a la plaça de Lluís Esteva i Cruañas. Allà hi haurà esmorzar per a tothom. El Carnaval de Begur està organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de les AMPES de l’escola Doctor Arruga i  la llar d’infants Ses Falugues.

El dissabte 2 de març, a les 10,30 hores, hi haurà la despertada amb el grup de batucada Bakanards. Mitja hora més tard, ball de carnaval a la plaça Lluís Esteva i Cruañas amenitzat pel grup Els Farsants amb l’espectacle “Per Carnaval tot s’ho val”. Seguidament, cercavila amb el grup de batucada Bakanards. I a les 12,3o hores, a la mateixa plaça, vermut de Carnaval amb el discjòquei Nasi.

El Carnaval de Begur es clourà diumenge, 3 de març, amb una cercavila pels carrers més cèntrics de Begur amb la participació de la colla carnavalesca Els Pipots de Palamós. La rua començarà a les 17,30 hores des de la plaça de Lluís Esteva i Cruañas.

Fotos: Comissió de Festes d’Esclanyà


Categories: AjuntamentFestes