Esprem l’estiu al Casal de l’Esplai Autèntic de Begur!

29 abr 2024

Les inscripcions es podran formalitzar del 6 al 21 de maig per via telemàtica.

Del 25 de juny al 23 dagost tots els infants des de I3 fins a 1r dESO poden prendre part duna nova edició del Casal dEstiu de lEsplai Autèntic de Begur. Un espai per a la diversió, el descans i el desenvolupament personal que oferirà a tots aquests nens i nenes un ampli ventall de propostes lúdiques i educatives per a gaudir al màxim dels mesos estiuencs al municipi.

Les inscripcions per a participar en el Casal dEstiu 2024 es podran formalitzar del 6 al 21 de maig per via telemàtica a través daquests enllaços:

Empadronats a Begur.

No empadronats a Begur.

Les places són limitades i una vegada cobertes sobrirà una llista despera. El 7 de juny se celebrarà una reunió informativa a les 20 h al local de lArbreda. A més, els dies 27, 28 i 29 dagost es faran unes colònies.

Tots els detalls, horaris i preus del Casal dEstiu de lEsplai Autèntic de Begur es poden consultar en el tríptic informatiu. A més, també podeu sol·licitar més informació enviant un correu electrònic a ladreça esplaimunicipalbegur@gmail.com, al telèfon 653 889 884 (Sandra Herrera) i as comptes de Facebook Esplai Autèntic i d’Instagram @espaiautenticbegur. 


Categories: Joventut