Èxit de participació a la primera jornada sobre rodes i en l’estrena de la nova mini rampa!

17 abr 2023

El Pump Track de Begur va acollir el 15 d’abril una jornada lúdica i festiva amb un taller d’skate i patinet per la nova mini rampa, un vermut musical, un dinar popular i l’actuació de Swimming in a pan.

Desenes de veïns i veïnes van participar aquest passat dissabte 15 d’abril en la primera edició de la Jornada Sobre Rodes, un esdeveniment impulsat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Begur -amb la col·laboració de Bakanards, Braveskate, SaNau i altres empreses patrocinadores- amb l’objectiu de seguir donant a conèixer el nou Pump Track.

La trobada va ser tot un èxit organitzatiu i de convocatòria i els assistents van poder gaudir d’una jornada plena de propostes lúdiques, culturals i esportives.

Entre les propostes hi havia un taller d’skate i patinet a càrrec de Braveskate pel circuit del Pump Track i per la nova mini rampa, un vermut musical amb la discjòquei La pubilla Hilton (que fa rock, soul i surf), una botifarrada popular i un concert en directe amb Swimming in a pan. Durant tot el dia, a més, els Bakanards van oferir un servei de bar, es van organitzar diversos sorteigs de material, i es van descobrir diferents sorpreses, entre elles la pintura d’un grafiti al dipòsit del Pump Track.


Categories: Joventut