Èxit de participació en la campanya de recollida de telèfons mòbils

19 gen 2023

L’Ajuntament de Begur agraeix la col·laboració i el compromís de totes les persones que hi ha participat al llarg de les darreres setmanes.

Del 22 de novembre al 13 de gener es va dur a terme una nova edició de la campanya de recollida de telèfons mòbils per a la Fundació Mona, en el marc de la commemoració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. I ho va fer amb una molt bona resposta dels veïns i veïnes, i és que es van aconseguir recaptar un total de 103 telèfons mòbils.

Durant tot aquest període es van habilitar en diferents punts del municipi caixes de recollida on dipositar els telèfons mòbils i poder-ne facilitar així la seva recollida. En concret, es podien entregar dispositius a l’Ajuntament de Begur, a l’Espai Mas d’en Pinc, a l’Escola Doctor Arruga, al Local Polivalent d’Esclanyà, a l’Oficina de Turisme, a l’Oficina d’Urbanisme, i a la Llar d’Infants Ses Falugues.

L’objectiu d’aquesta campanya era recollir telèfons mòbils en desús pel seu reciclatge; i amb aquesta iniciativa, coordinada des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, es pretenia ajudar al medi ambient, evitar guerres i conflictes, i recolzar un projecte a favor del benestar i la protecció dels primats.

 


Categories: Medi Ambient