Èxit del Club Arquers Esclanyà al 8è Torneig Internacional Vila d’Encamp Round 900 d’Andorra

15 oct 2021

L’Ajuntament felicita a l’entitat i als seus esportistes pels grans resultats obtinguts durant la competició.

Els dies 9 i 10 d’octubre la vila d’Encamp, a Andorra, va acollir el 8è Torneig Internacional Round 900 organitzat pel Club TAE. I un dels grans protagonistes de la competició va ser el Club Arquers Esclanyà, que va portar a la prova a un total de 13 arquers i arqueres -de l’escola i socis del club- que van quallar una esplèndida actuació individual i col·lectiva: quatre primers premis, dos segons premis, i un tercer premi.

A la categoria infantil masculina el pòdium va ser íntegrament per representants del Club Arquers Esclanyà. El primer lloc va ser per a Joel Ventura, seguit de Pau Barreda i Tomàs Fernàndez. Mentrestant, Tomàs Bravo va classificar com a quart.

D’altra banda, Cloe Carbó va quedar primera en la categoria infantil femení; i Laia Fernández va fer una molt bona tirada i va assolir el primer lloc de la categoria infantil. Oriol Salvadó, en categoria cadet, va quedar en primer lloc; i Mar Pi, en categoria junior, va competir en una categoria per sobre de la seva i va quedar en una merescuda tercera posició.

En la categoria sènior masculí varen participar Dani Arza i Raul Hernández. En Dani va quedar en segona posició només amb un punt de diferència respecte el primer. També va participar Paco Garcia en la disciplina d’arc nu, de la categoria veterà, i es va posicionar en el primer lloc.

En arc instintiu sènior femení, Neus Griñó va obtenir la primera posició; i en la categoria sènior femení d’arc longbow, Imma Busquets es va posicionar en segon lloc.


Categories: Esports