Inscriu-te al Correpoble i defensa els colors de Begur!

16 gen 2023

La prova tindrà lloc l’1 d’abril a Palamós i per a participar-hi cal reservar plaça al web www.curses.cat.

El Consell Esportiu del Baix Empordà -amb la col·laboració de les àrees i departaments d’esports de Begur, La Bisbal d’Empordà, Calonge i Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro-S’agaró, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Torroella de Montgrí- impulsa aquest 2023 el Correpoble; una nova cursa popular que implica a tots els municipis de la comarca en una festa del running.

Es tracta d’una competició per equips en la qual cada corredor representarà el municipi del Baix Empordà que prefereixi. La prova es disputarà cada any en un municipi diferent de la comarca, i en aquesta primera edició el poble escollit ha estat Palamós.

El Correpoble se celebrarà el dissabte 1 d’abril a partir de les 10 h, amb l’Estenedor de xarxes com a punt de partida. L’activitat té una durada màxima de dues hores i hi pot participar qualsevol persona nascuda l’any 2011 i anteriors (majors de 12 anys).

Fins al 15 de març la inscripció al Correpoble té un preu de 10€; i del 15 al 30 de març, o fins exhaurir els dorsals, un preu de 15€. La inscripció inclou el dret a participar en la prova, una samarreta tècnica del municipi, el control de temps amb xip, el dorsal personalitzat, dos avituallaments, guarda-roba, assistència durant la prova, servei d’ambulància i zona de jocs per als més petits.

Per a participar-hi cal inscriure’s en aquest enllaç i des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament es fa una crida als veïns i veïnes a prendre-hi part defensant els colors de Begur.


Categories: Esports