La begurenca Lola Moret, l’àvia de Girona, compleix 111 anys

11 gen 2018

La begurenca Dolors Moret Ferriol, que és la persona de més edat de la demarcació de Girona i la segona de Catalunya, va celebrar ahir dimecres 111 anys amb tota la seva família. Lola Moret, com és més coneguda, va néixer a Begur el 1907 i des dels 13 anys, i fins a la seva jubilació, va dedicar tota la seva vida professional a l’ofici de telefonista, que sempre va fer al municipi de Begur. Actualment resideix a Palamós.

A part de la felicitació de tota la família, ahir hi van anar els alcaldes de Palamós i Begur, Lluís Puig i Joan Loureiro, respectivament, com també les corresponents regidores de Serveis Socials, Natàlia Casellas i Encarnación García. Els dos alcaldes van obsequiar l’àvia centenària amb dos grans rams de flors. A més, va rebre felicitacions d’amics i veïns.

Des de fa vint-i-sis anys Lola Moret resideix a Palamós, on també viu una part de la seva família, fills i néts. Estigué casada amb Martí Platja Congost, de Begur, amb qui va tenir un fill, i, posteriorment, es va casar en segones núpcies amb Ricard Isern Sau, resident a Torrent, amb qui va tenir un fill i una filla. Moret té actualment dos fills, a més de néts, besnéts i rebesnéts.


Categories: Ajuntament