La Biblioteca Salvador Raurich de Begur estrena nou web

14 mar 2020

El municipi s’acull a la renovació implantada per la Diputació de Girona i aposta per una pàgina amb una estètica neta, clara i entenedora, amb un disseny centrat en l’usuari. Podeu consultar el nou portal a http://www.bibgirona.cat/biblioteca/begur.  Paral·lelament, també s’ha instal·lat una nova bústia de retorn de llibres.

La Diputació de Girona va posar en funcionament recentment el web del Servei de Biblioteques i Begur se n’ha beneficiat amb l’estrena d’una nova pàgina que millora la comoditat de l’usuari pel que fa a la navegació, conserva i amplia les seccions de consulta i optimitza l’estructura i l’apartat visual.

Amb la lectura com a fil conductor, el nou site difon documents i les activitats que es realitzen periòdicament a la Biblioteca Salvador Raurich de Begur, amb especial rellevància dels continguts específics. Així doncs, més enllà d’orientar la pàgina envers els lectors i fer-la navegable des de qualsevol dispositiu, també es potencia la informació actualitzada.

En un primer pla se situen les guies de lectura i de novetats, els blocs que confeccionen algunes biblioteques de forma conjunta, com són Cler (Club de Lectures Recomanades) i LiC (Llibres i Companyia), i un espai destacat amb informació relativa a la Biblioteca Salvador Raurich. Els horaris i l’agenda d’activitats també hi tenen un paper protagonista. Per a més detalls, podeu visitar el portal clicant aquest enllaç.

Nova bústia de retorn

Una altra novetat de la Biblioteca Salvador Raurich és la instal·lació d’una nova bústia de retorn de llibres. D’aquesta manera, amb la renovació d’aquest element, l’Ajuntament de Begur continua treballant per actualitzar i modernitzar els serveis que s’ofereixen des de l’Àrea de Cultura.

La Biblioteca també adopta mesures per a fer front al coronavirus

Finalment, com a mesura de prevenció del coronavirus la Biblioteca Salvador Raurich restarà tancada al públic fins a nou avís. Els usuaris, però, poden contactar amb l’equipament a través del correu electrònic biblioteca@begur.cat.

 


Categories: Biblioteca