La festa de la Mare de Déu del Carme torna aquest cap de setmana amb la processó marítima

16 jul 2021

L’Ajuntament agraeix a l’Associació de Veïns i Amics de Sa Tuna, al Club Marítim Sa Tuna, al Club Nàutic Sa Riera i a l’Associació de Veïns i Amics de Sa Riera, l’impuls d’aquesta festivitat.

Aquest dissabte 17 de juliol la Verge del Carme tornarà a recórrer en processó la costa de Begur de la mà de l’Associació de Veïns i Amics de Sa Tuna, el Club Marítim Sa Tuna, el Club Nàutic Sa Riera i l’Associació de Veïns i Amics de Sa Riera; en el marc de la festivitat de la Mare de Déu del Carme d’aquest 2021.

L’activitat començarà a les 10.15 h amb la sortida de les barques engalanades des del CN Sa Riera camí de Sa Tuna, per ajuntar-se amb les barques engalanades del CM Sa Tuna.

A les 11 h hi haurà a la capella de Sa Tuna la celebració litúrgica de la Mare de Déu del Carme oficiada per Mossèn Josep Taberner, rector de la Parròquia de Sant Pere de Begur.

Ja al migdia, a les 12, es gaudirà de la processó i ofrena floral. Les barques engalanades del CM Sa Tuna i el CN Sa Riera sortiran de Sa Tuna acompanyant a la imatge de la Mare de Déu del Carme per dirigir-se a es Furió de Fitó a fer l’ofrena floral.

I a les 12.30 h, en acabar l’ofrena floral a es Furió de Fitó, totes les barques en comitiva encapçalades per la de la Mare de Déu del Carme tornaran cap a Sa Tuna per finalitzar la festa.


Categories: Festes