La Fundació Hospital Sant Carles de Begur obre la quarta convocatòria de beques per a estudis superiors

20 set 2023

Les sol·licituds es poden presentar del 9 al 20 d’octubre al correu electrònic patronathospitalsantcarles@gmail.com.

El Patronat de la Fundació Hospital Sant Carles de Begur convoca la quarta convocatòria de subvencions per a la realització d’estudis postobligatoris dirigides al col·lectiu de joves de Begur, Esclanyà i Regencós. El pressupost total destinat a beques pel curs 2023 – 2024 és de 10.000 €.

Aquesta línia d’ajuts té com a objectiu facilitar a la gent jove d’aquests municipis i a les seves famílies l’accés a estudis superiors en un centre públic dependent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o universitat pública catalana (estudis universitaris de Grau i Cicles Formatius de Grau Superior) per al curs 2023-2024. Es consideren despeses subvencionables ocasionades per la matrícula, el transport,
l’allotjament i el material.

Les sol·licituds i la documentació necessària per optar a aquests ajuts es poden presentar del 9 al 20 d’octubre al correu electrònic patronathospitalsantcarles@gmail.com, i les bases de la convocatòria i els requisits indispensables es poden consultar a través del següent enllaç.

La resolució de les beques i la publicació del llistat definitiu es farà el 17 de novembre, i el termini i la justificació de les beques atorgades s’haurà de realitzar abans del dia 24 del mateix mes.


Categories: Ensenyament