La política monetària, a anàlisi als Debats d’Economia de Begur

12 des 2019

L’ex diputat del Parlament Europeu Ramon Tremosa serà el ponent convidat en la tretzena edició d’aquest esdeveniment, que se celebrarà el 17 de desembre a l’Hotel Sa Punta. 

L’Ajuntament de Begur i la Cambra de Comerç de Palamós coorganitzen aquest mes de desembre una nova edició dels Debats d’Economia de Begur, una trobada empresarial que té com a objectius analitzar i intercanviar impressions sobre la situació econòmica actual i valorar quina és la millor manera de preparar les empreses per a fer front al futur.

La sessió tindrà lloc dimarts 17 de desembre, a partir de les 13.15 h, a l’Hotel Sa Punta de Begur (carrer Sa Punta d’es Forn, 20) i enguany comptarà amb l’assistència destacada de Ramon Tremosa i Balcells -Professor d’Economia a la UB, Diputat al Parlament Europeu 2009-2019 i Coordinador del grup liberal de la Comissió d’Economia 2017-2019-, que impartirà la ponència “Cap a on va la política monetària? Una visió des de la perspectiva de Catalunya”.

Per a participar de la trobada cal inscriure’s prèviament, abans del 14 de desembre, trucant al telèfon 972 314 077 o enviant un correu electrònic a l’adreça info@cambrapalamos.org. Les places són limitades i el dinar té un preu de 40€.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, posa en valor l’organització d’iniciatives com aquesta que “aporten al nostre teixit empresarial local noves claus, eines i recursos per a interpretar el context econòmic actual i per a desplegar aquelles accions que permetin a les nostres empreses millorar el seu posicionament en el mercat”.

En la mateixa línia, Pibernat afegeix que “per a Begur és un honor i és molt important acollir des de fa anys aquest debat; que no deixa de ser, si no, una trobada entre tota la família empresarial de la zona que ens permet teixir noves sinèrgies, establir noves col·laboracions i promoure la coneixença mútua entre tots els agents del sector”.


Categories: Promocio Economica