La pròxima campanya del Peix de Roca ja comença a escalfar motors amb una jornada dedicada als restauradors

30 nov 2022

L’Ajuntament de Begur agraeix a Vins i caves Peralada el suport que ha mostrat a aquest esdeveniment begurenc des dels seus inicis.

Aquest dimarts 29 de novembre l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Begur ha participat en una jornada motivacional organitzada per Vins i caves Peralada amb l’objectiu d’agrair als restaurants participants en la campanya gastronòmica del Peix de Roca la seva col·laboració en aquest esdeveniment -impulsat pel consistori begurenc- al llarg dels anys.

A la trobada hi han assistit prop d’una vintena de persones; entre elles, representants del sector de la restauració participant en la campanya del Peix de Roca; el regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament, Eugeni Pibernat; i les tècniques municipals de Promoció Econòmica i Turisme, Elena Ponsatí i Laura Vaqué.

L’objectiu de la jornada era poder conèixer de primera mà les noves instal·lacions i la nova bodega de Vins i Caves Peralada, i dur a terme una visita a la finca Malaveïna. En aquest sentit, cal recordar que Vins i Caves Peralada és patrocinador de la campanya gastronòmica del Peix de Roca de Begur des dels seus inicis.