L’Ajuntament avança en el pla d’equipaments de la Font de Baix

09 jul 2021

Aquesta setmana s’ha celebrat la tercera reunió dels membres del jurat del concurs de projectes, amb la valoració tècnica i la classificació de les cinc propostes finalistes.

El projecte del sector d’equipaments de la Font de Baix impulsat per l’Ajuntament de Begur -un dels plans més estratègics en matèria urbanística i de serveis de l’actual mandat- segueix avançant amb pas ferm i a bon ritme, i encara aquest tercer trimestre de l’any una nova fase decisiva.

La Sala de Plens del consistori ha acollit aquest dijous 8 de juliol la tercera reunió del jurat encarregat de seleccionar l’empresa que haurà de redactar els projectes bàsic i d’execució. Durant la sessió s’ha dut a terme la valoració tècnica i la classificació de les cinc propostes finalistes, i ara el següent pas serà l’obertura, pròximament, dels sobres econòmics i dels sobres que identifiquen els diferents lemes amb els equips redactors dels projectes; i l’anunci de la classificació final dels projectes.

Prèviament, a finals del passat mes de setembre de 2020, el Ple de l’Ajuntament de Begur, reunit en sessió ordinària, va aprovar per unanimitat la incoació d’expedient per a la contractació de la redacció dels projectes bàsic i d’execució, i de la direcció facultativa. I anteriorment, durant el mes de maig de l’any passat, el consistori havia donat llum verda a l’aprovació inicial de la modificació puntual del POUM al sector d’equipaments de la Font de Baix. Finalment, a principis d’aquest 2021 el jurat va seleccionar els cinc projectes finalistes.

En què consistirà el projecte?

El projecte bàsic i d’execució, amb un import previst de 313.285,48€, preveu l’habilitació a la zona de la Font de Baix dels següents equipaments:

. Consultori mèdic local.

. Àrea d’atenció al públic de la Regidoria de Serveis Socials.

. Dependències de la Policia Local (entre elles, el parc mòbil).

. Dipòsit municipal de vehicles.

. Dependències de Protecció Civil (entre elles, el parc mòbil).

. Aparcament públic de rotació i per a residents al municipi.

. Espais públics exteriors.

 

 


Categories: Urbanisme