L’Ajuntament reforça l’atenció social a tota la població durant l’estat d’alarma per la Covid-19

09 abr 2020

El consistori duu a terme un seguiment continuat per tal de comprovar i garantir que totes les necessitats dels veïns i veïnes estan cobertes.

L’Ajuntament de Begur, a través de l’àrea de Serveis Socials i amb la col·laboració de la Policia Local i dels voluntaris de Protecció Civil, treballa diàriament des de l’inici de la crisi sanitària de la Covid-19 per atendre les necessitats de tots els veïns i veïnes del municipi; en especial, els col·lectius més vulnerables.

Maite Selva, alcaldessa de Begur i regidora de Serveis Socials, agraeix públicament “la tasca ingent i de primer nivell que duen a terme els agents de la Policia Local i tots els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil”, i avança que “el nostre objectiu és dotar a la nostra població de tots els recursos i eines necessaris per a combatre aquesta crisi que tothom estem vivint”.

Des del passat 18 de març, des dels Serveis Socials de l’Ajuntament s’està fent un seguiment continuat per via telefònica de totes les persones en situació de vulnerabilitat a Begur i Esclanyà per tal de detectar les necessitats específiques de les persones grans o d’altres col·lectius de risc i activar tots aquells recursos que procedeixin.

A més, es realitza la compra de productes bàsics i essencials que posteriorment es lliuren als domicilis de les persones en situació de risc i vulnerabilitat; i es manté plenament operatiu el servei d’atenció domiciliària. Mentrestant, es duu a terme l’entrega a domicili de productes de Càrites i de les targetes moneder a les famílies beneficiàries. I també s’ofereix suport psicològic a totes les persones que ho requereixin a través de l’àrea d’Atenció a les Famílies.

Per tot plegat, es recorda a la població que en cas de necessitat cal posar-se en contacte amb Serveis Socials trucant al telèfon 653 874 912, de dilluns a divendres, de 09 h a 14 h.


Categories: Serveis Socials