L’Associació d’Allotjaments Turístics de Begur obre un centre de tests d’antígens i PCR

13 jul 2021

El servei està adreçat tant als clients dels hotels i càmpings com al conjunt de la població.

L’Associació d’Allotjaments Turístics de Begur (AATB), amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament, ha obert des d’aquest mes de juliol un centre per a fer tests d’antígens i PCR i així poder detectar possibles positius de Covid-19 entre els clients dels hotels i càmpings i entre la població en general.

El centre s’ha habilitat a la plaça Forgas (número 3) i l’horari de servei és de dilluns a divendres, de 09 a 13 h i de 16 a 20 h; i els dissabtes i diumenges, de 09 a 13 h. Els tests van a càrrec d’un laboratori professional i ofereixen una prova de diagnòstic ràpida als usuaris.

En aquesta línia, el servei permetrà als turistes que es desplacin fins al municipi poder realitzar-se a Begur aquelles proves necessàries i obligatòries (test d’antígens i PCR) que acreditin i facilitin el seu retorn al país d’origen un cop finalitzada l’estada a la vila. A més, també se’n podran beneficiar els veïns i veïnes de Begur, que disposaran al municipi d’un servei per a poder realitzar aquelles proves d’antígens i PCR necessàries per a poder viatjar a l’estranger durant la pandèmia.

Cal recordar que, fins ara, Begur disposava de la consulta del doctor Mas per a proves d’antígens tant per a turistes com per a vilatans. No obstant això, aquest nou centre permetrà oferir tests d’antígens i també PCR. Des de l’Oficina de Turisme s’informa a tota aquella persona que ho demani sobre l’existència d’aquestes dues opcions per a proves diagnòstiques de la Covid-19.

Eugeni Pibernat, regidor de Turisme, posa en valor la iniciativa de l’AATB i explica que “com a Ajuntament aplaudim accions com aquesta que ens ajuden a posicionar el nostre municipi com una destinació plenament segura i adaptada en temps de pandèmia. La col·laboració público-privada és essencial per a garantir a casa nostra una oferta turística de referència i de primer nivell que doni resposta a les necessitats i interessos de totes els nostres veïns i veïnes i visitants”.

Per a més informació sobre aquest servei podeu contactar amb l’AATB (info@hotelsbegur.com o www.hotelsbegur.com) o amb l’Oficina de Turisme de Begur (972 624 520 o turisme@begur.cat).


Categories: Turisme