Marwa El Gaddouch i Mariona Ribas guanyen el XII Concurs de Postals de Nadal. Moltes felicitats!

17 des 2020

L’Ajuntament agraeix a l’alumnat de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell la seva participació en el certamen i posa en valor l’originalitat i el talent que han demostrat els infants en totes les creacions.

Al llarg dels pròxims dies tots els veïns i veïnes de Begur i Esclanyà rebran a casa la tradicional felicitació institucional que cada any entrega l’Ajuntament per aquestes dates per tal de felicitar les festes nadalenques i el nou any. I enguany, la postal que es repartirà estarà il·lustrada amb els dibuixos de Marwa El Gaddouch i Mariona Ribas Vega, les dues alumnes guanyadores de la dotzena edició del Concurs de Postals de Nadal.

El certamen, convocat pel consistori, ha comptat novament amb la participació dels alumnes de tercer i quart de primària de l’Escola Doctor Arruga i de l’Escola Olivar Vell; a qui l’Ajuntament agraeix i posa en valor la seva implicació. El veredicte del concurs i l’entrega de premis es va dur a terme dimarts 15 de desembre a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles, en un acte de petit format i amb aforament reduït en compliment de les mesures de seguretat i restriccions per a evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. Mentrestant, l’Ajuntament informa que el Concurs de Pessebres Begur-Esclanyà ha quedat suspès enguany a causa de la pandèmia.

El Concurs de Postals de Nadal és una de les propostes incloses en el programa d’activitats nadalenques d’aquest 2020. Des de principis d’aquest mes de desembre i al llarg de les pròximes setmanes es pot gaudir d’un ventall d’actes lúdics, culturals i festius per a totes les edats i públics adaptats a la situació actual. Tota la informació sobre el Nadal a Begur i Esclanyà es pot consultar en aquest enllaç.