Neix el Mutis Jove, el nou projecte infantil del Teatre Mutis

06 jul 2022

Aquest dissabte 9 de juliol s’alça el teló d’aquesta nova iniciativa amb la representació de l’obra “Les masies de la Pau”, a les 21.30 h al pati de les Escoles Velles Centre Cultural.

El Grup de Teatre Mutis impulsa aquest estiu una nova iniciativa cultural amb l’objectiu d’apropar el teatre als joves del municipi, i que compta amb el suport i la col·laboració de la Regidoria de Joventut i de l’Àrea de Cultura -en el marc del nou projecte cultural de l’Ajuntament de Begur- .

Es tracta del naixement del Mutis Jove, el nou projecte infantil d’aquesta companyia teatral local que veurà la llum aquest cap de setmana després de molts mesos de feina, assaig i il·lusió per part d’aquesta entitat. Amb aquesta iniciativa es pretén acostar al teatre als infants a través de la seva vessant més expressiva i alliberadora i fomentar la llibertat d’aquests per a desenvolupar-se.

I ho farà amb la representació de “Les masies de la Pau”, un obra de teatre protagonitzada per infants i joves del municipi i adreçada especialment als més menuts de la casa. L’acte tindrà lloc dissabte 9 de juliol, a les 21.30 h, al pati de les Escoles Velles Centre Cultural i l’entrada té un preu de 8€ per als adults i de 4€ per als menors d’edat. Els tiquets es poden adquirir a l’Oficina de Turisme o bé el mateix dia de la representació a la taquilla.

El repartiment d’aquesta primera obra de Mutis Jove el conformen Alba Reixach, Maria Martin, Pau Ribot, Magí Grimal, Ariadna Reixach, Ona Segalés, Pau Mendieta, Marcel Ribot, Lucia Bocanegra, Bernat Serrano i Jordi Serrano. En la direcció hi serà Joan Serrano, que estarà acompanyat per Enric Caner (decorats i so i llum), Joan Serrano (so i llum), Mª Teresa Caner (vestuari), Carmen Solves (apuntadora) i Alex Martin (adjunt a la direcció).

“Les masies de la Pau” narra la història d’una parella que veu que el seu amor està enterbolit per la disputa que tenen els pares de les seves respectives famílies. Els dos caps de família, grans amics de tota la vida, ara es maleeixen la pell per un terreny i qui dels dos l’ha de treballar. Molts embolics que caldrà resoldre durant la trama d’aquesta obra…

 


Categories: CulturaJoventut