Nova neteja de dipòsits d’aigua a Begur al llarg de la setmana vinent

03 nov 2017 09:00h

L’empresa Companyia General d’Aigües de Catalunya SA comunica que té previst, de cares a la setmana vinent, continuar amb la neteja de dipòsits d’aigua del municipi. En concret, 4. La planificació prevista es concreta en netejar els dipòsits de Begur de Dalt (dia 7), d’Aiguafreda i de Fornells (dia 8) i de Sa Tuna (dia 9). Per això, demana als veïns afectats, davant l’afectació puntual del subministrament del servei, que s’aprovisionin d’aigua mentre durin les feines. La neteja dels dipòsits forma part del pla de manteniment del servei.

 

La companyia només preveu talls de subministrament durant la neteja del dipòsit de Begur de Dalt. La neteja d’aquest dipòsit, dimarts vinent, afectarà el nucli de Begur, Mas Gispert, Ses Costes
i Les Oliveres. La neteja del d’Aiguafreda, dimecres, afectarà Aiguafreda. I el de Fornells, també dimecres, Fornells i Aiguablava. D’altra banda, la neteja del dipòsit de Sa Tuna, previst per dijous, afectarà Sa Tuna. El dipòsit de Begur de Dalt té una capacitat de 2.250 metres cúbics, mentre els altres tres són tots ells de 250 metres cúbics.