Per Sant Jordi dansem al compàs de la Cobla Baix Empordà

23 abr 2021

La plaça Esteva i Cruanyes acollirà el 23 d’abril una actuació sardanista. Aquell mateix dia diferents associacions locals també habilitaran al centre del poble parades de roses i llibres.

Begur suma una nova proposta lúdica i festiva per a commemorar la diada de Sant Jordi d’enguany. A les presentacions dels llibres de Marc Boix –“¡Manuel!”- i de Rogeli Nieto –“Una passió per la vida i la llibertat”- dutes a terme al llarg de les darreres setmanes a la Biblioteca Salvador Raurich, aquest mes d’abril s’hi afegeix una nova iniciativa.

El pròxim divendres 23 d’abril, a les 18 h, se celebrarà a la plaça Esteva i Cruanyes una actuació sardanista amb la participació de la cèlebre Cobla Baix Empordà. L’activitat seguirà totes les mesures de prevenció i de seguretat vigents per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19; entre elles, l’ús obligatori de mascareta i la distància social.

Marià Renart, regidor de Festes, fa una crida a la participació i assegura que “un cop més demostrarem que la cultura segura és possible i necessària. Després del Sant Jordi tan limitat que vam celebrar l’any passat a causa de la pandèmia, és moment de recuperar poc a poc l’activitat cultural i festiva habitual”.

A més, al llarg de divendres 23 d’abril diferents associacions i comerços locals també habilitaran al centre del poble parades de venda de roses i llibres.

 


Categories: CulturaFestes