Pilar Francès presenta a Begur el llibre “Tot passa dues vegades”, guanyador del V Premi Empordà de Novel·la

18 nov 2022

L’objectiu del certamen és posicionar la comarca del Baix Empordà tot afavorint l’aflorament del talent literari a autors i autores novells.

El pròxim dissabte 19 de novembre la Sala de Plens de l’Ajuntament de Begur acollirà la presentació del llibre “Tot passa dues vegades”, escrit per la guixolenca Pilar Francès i publicat per Brau Edicions. L’acte se celebrarà a partir de les 18 h i és obert a tota la població, si bé l’aforament és limitat. A l’esdeveniment, a més, també hi assistiran l’autora de l’obra i diferents autoritats.

“Tot passa dues vegades” transcorre a l’Empordà, a la platja de La Fosca, a Calella de Palafrugell i a altres indrets empordanesos. És una novel·la que tracta d’allò que ens fa grans com a persones: l’art, les lletres, les converses, la cultura en general. A més, es tracta de la novel·la guanyadora de la cinquena edició del Premi Empordà de Novel·la, un certamen organitzat pel Consell Comarcal del Baix Empordà i que compta amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Begur.

L’Àrea de Cultura de Begur us anima a participar en el VI Premi Empordà de Novel·la

En aquest sentit, el Consell Comarcal del Baix Empordà ja ha obert fins al pròxim 11 de desembre el període de presentació d’obres per al VI Premi Empordà de Novel·la. Els treballs s’han d’entregar per correu electrònic a l’adreça premiempordanovel.la@baixemporda.cat i les bases del premi es poden consultar en aquest enllaç.

El Premi Empordà de novel·la és l’únic que porta el nom d’una demarcació de Catalunya i és el més ben dotat econòmicament (7.000€). L’obra guanyadora també contempla la seva edició.

 


Categories: Cultura