Pizzes gratuïtes per a les famílies més vulnerables del municipi

21 mai 2020

La iniciativa impulsada pel Restaurant Diferent de Begur està coordinada per l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Durant la pandèmia de la Covid-19 segueixen aflorant a Begur i a Esclanyà noves iniciatives solidàries de la mà del teixit associatiu i comercial local amb l’objectiu de vetllar pel benestar dels veïns i veïnes, en especial d’aquells qui més ho necessitin en aquesta crisi.

Així, una de les darreres accions altruistes nascudes a la vila és el repartiment gratuït de pizzes entre les famílies més vulnerables. Una campanya impulsada pel Restaurant Diferent de Begur -a qui l’Ajuntament agraeix el seu compromís- que tindrà vigència temporal durant l’estat d’alarma pel coronavirus.

El repartiment d’aquest aliment es duu a terme en coordinació amb l’Àrea de Serveis Socials del consistori, que és l’encarregada de fer un seguiment, atendre i donar resposta a les necessitats i requeriments de la població més vulnerable de Begur.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, posa en valor la iniciativa i argumenta que “és un orgull veure com els nostres comerços, empreses, entitats i veïns i veïnes s’han bolcat des d’un bon principi durant la pandèmia per donar suport i estar al costat de qui més ho necessita”.


Categories: Comerç