Si estàs jubilat/da no et quedis sense el teu lot de Nadal

04 des 2020

Un any més, l’Ajuntament torna a obsequiar les persones jubilades i pensionistes de Begur i Esclanyà amb un lot de productes nadalencs.

L’Ajuntament informa que a partir d’aquest mes de desembre totes les persones jubilades o pensionistes empadronades a Begur i Esclanyà podran passar a buscar, gratuïtament, els seus lots de Nadal.

En el cas dels veïns i veïnes de Begur la recollida es durà a terme els dies 15, 16, 17 i 18 de desembre, de 09 a 14 h, al Casal de la Gent Gran. Mentrestant, en el cas dels veïns i veïnes d’Esclanyà, els lots es podran recollir el 12 i 19 de desembre, de 10 a 13 h, al Local Polivalent d’Esclanyà.

Les persones que els hi correspongui el lot però que tinguin dificultats per recollir-lo presencialment, poden comunicar-ho donant el nom i cognoms i telèfon de contacte a l’Àrea d’Alcaldia (97 262 40 20 o alcaldia@begur.cat) abans del 18 de desembre. En aquest sentit, no es podran donar els lots de Nadal fora d’aquestes dates a no ser que es comuniqui prèviament a l’Ajuntament.


Categories: Serveis Socials