Unes 50 persones, en sis quadres, participen avui en el primer pessebre vivent teatralitzat de Begur

23 des 2017 -h

Unes 50 persones, repartits en sis quadres diferents, participen avui, i dissabte vinent, en la primera edició del pessebre vivent de Begur. Una de les singularitats d’aquesta nova oferta nadalenca, que es trobarà al llarg del carrer de Sant Ramon, és que la majoria de les escenes són teatralitzades. El pessebre vivent és una iniciativa del grup de teatre local Mutis, sota la direcció de Joan Serrano, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Les dues representacions es faran al llarg de tres hores, entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre. El punt de trobada serà la plaça de la Vila per després anar a veure els diferents quadres del pessebre en grups de 25 a 30 persones. Els quadres que s’han creat són l’Anunciació, la casa de l’hostaler Ismael, l’Anunciació als pastors, el mercat, el caganer i el naixement, que estarà ubicat a la mateixa ermita de Sant Ramon. Les escenes del mercat i del caganer seran les úniques estàtiques. Les entrades, amb un preu de cinc euros, es poden adquirir de manera anticipada a l’Oficina de Turisme o el mateix dia a la guingueta. Al final de la visita, la gent podrà degustar una tassa de brou.

El pessebre vivent teatralitzat és una de les principals novetats que presenta enguany el programa de Nadal de Begur. El programa nadalenc, amb més de 60 activitats, va donar el seu tret de sortida amb la tradicional encesa de llums de Nadal el passat 2 de desembre. Dins les activitats programades no es poden oblidar, com cada any, les adreçades per la Marató de TV3, amb la implicació de diverses associacions locals.


Categories: Esdeveniments