Viure a Begur

Gaudeix de tots els secrets del nostre municipi.

Exposicions

La sala d’exposicions BacanArt manté una programació estable i variada durant tot l’any la qual recull les diferents vessants de l’art. Els objectius principals de l’equipament són la divulgació i promoció del patrimoni, el foment de l’art i la difusió de les arts plàstiques i visuals.

L'art és part integrant de la nostra cultura, i es reflecteix en les diverses formes d'expressió. La sala d'exposicions és un canal de comunicació d'aquestes expressions i serveix per donar a conèixer les expressions artístiques del nostre territori.
La missió de la sala d’exposicions BacanArt és oferir un espai expositiu als artistes que ho sol·licitin i es dona preferència a les persones residents a Begur o entitats locals. En tot cas tindran prioritat les exposicions i actes organitzats per l’Ajuntament de Begur.
La Sala d’Exposicions de les Escoles Velles Centre Cultural és el màxim exponent artístic de la nostra vila i comarca. Per aquest motiu cada any es farà una selecció variada entre totes les propostes rebudes, i el calendari anual s’establirà amb exposicions mensuals tenint en compte les temàtiques que es duen a terme al municipi segons cada mes de l’any.

S’ofereix un equipament per a exposicions temporals i amb tot el material que es requereix per a poder exposar. Aquest material consta del sistema d’il·luminació dirigible, els ganxos i ancoratges per a penjar les obres, marcs de 50x40 cms. i vitrines de diferents mides i formats per exposar elements fràgils o valuosos. Els materials que s’utilitzaran per l’exposició caldrà demanar-los en el moment de formalitzar el muntatge de la mostra.

Per més informació podeu consultar directament a la Sala d’Exposicions.

 

Descarregar la Normativa d'ús de la sala d'exposicions:
Normativa Sala Exposicions

Informació d'interès:
Tancament temporal de les peticions per exposar a la Sala BacanArt a causa de l'elevat nombre de propostes en llista d'espera. Les sol·licituds rebudes durant aquest període no es tindran en compte. Disculpeu les molèsties.

Si voleu organitzar una exposició podeu sol·licitar-ho a través d'aquest enllaç.

Plànol de la sala d'exposicions:

Click per ampliar

Properes exposicions
 

SALA MUNICIPAL D’EXPOSICIONS

Bonaventura Carreras, 11 · 17255 Begur
Tel. 972 624 305

 

Horari d’hivern: (del 16 de setembre al 14 de juny)
De dimarts a dissabte de 9.30 a 13.30h i de 16.00 a 19.00h
Diumenge i dilluns tancat

 

Horari d’estiu: (del 15 de juny al 15 de setembre)

Dimarts, dijous i divendres de 16.00 a 21.00h
Dimecres i dissabte de 9.30 a 14.00h i de 16.00 a 21.00h
Diumenge i dilluns tancat
*festius tancat tot l’any

 

 

Regidor: Jordi González

 

Responsable de la sala: Anna Grimal
exposicions@begur.cat