Begur TV

Arriba la 36a edició del Concurs d’Arts Plàstiques de Begur

01 jul 2021

Aquest estiu arriba una nova edició, concretament la 36a, del Concurs d’Arts Plàstiques de Begur, un dels certàmens artístics amb més bagatge i de referència arreu del territori.

La novetat d’aquest any, encara que es segueixi mantenint l’essència d’anys anteriors, es basa en la possibilitat que el guanyador del premi a millor artista local tindrà la possibilitat d’exposar la seva obra a Begur durant el 2022. Anteriorment, només hi tenia dret el guanyador absolut del certamen. A més, els veïns i veïnes seran els encarregats de decidir el guanyador del concurs a través d’una votació popular de 5 obres escollides prèviament per un jurat tècnic/artístic, per tal de mantenir l’alt nivell del certamen.

Aquest any s’esperen trobar successors per a Albert Giménez Torrent Miquel Vilà, els guanyadors de l’any 2020.

Les obres finalistes, prèviament entregades del 9 d’agost al 2 de setembre, s’exposaran del 15 de setembre al 23 d’octubre a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural Escoles Velles. Els visitants les podran puntuar de manera individual fins al 16 d’octubre per tal d’obtenir el guanyador dels 1.500 euros.

Comparteix: