Begur TV

Rècord de visitants a la Fira d’Indians de Begur

10 set 2018

Amb el comiat de l’indià, enguany representant la figura del compositor Frederic Sirés en el centenari de la seva marxa a Cuba, Begur començava a enfilar el fi de festa de la 15a Fira d’Indians, l’edició amb més gent fins ara de la celebració, amb uns 60.000 visitants entre divendres, dissabte i diumenge.

Un any més la Fira d’Indians de Begur ha confirmat la seva condició d’esdeveniment estrella al municipi i ha omplert els seus carrers i places com mai. Gent vestida de blanc, mojitos a les mans i música cubana omplint tots els racons de Begur són la imatge d’una fira que no només és això, i és que en aquesta 15a edició s’ha fet una aposta més gran que mai pels aspectes culturals.

En aquest sentit, algunes de les activitats programades han estat les visites teatralitzades pel nucli antic de dissabte i diumenge al matí, a càrrec del grup de teatre local Mutis; l’arribada i el comiat de l’indià de l’agrupació Es Quinze, dedicada al mestre Sirés, autor entre d’altres de l’havanera “La gavina”, o dues exposcions, una amb el nom “L’aventura indiana. Un relat en femení”, sobre el paper de la dona indiana, i l’altra “La Vall dels Ingenis” dels artistes cubans Abel Pérez Mainegra i Douglas Darnís Pérez Castro. A tot això s’hi han sumat tres conferències i dues presentacions de llibres.

Comparteix: