La Cantada d’Havaneres de Begur arriba aquest dissabte a la seva 42a edició

02 ago 2021

Les donacions solidaries que es facin durant l’esdeveniment es destinaran a la Fundació PKU, que ajuda als afectats de la malaltia PKU i altres trastorns metabòlics.

Els grups Empordanet i Peix Fregit seran els protagonistes aquest dissabte 7 d’agost de l’edició de 2021 de la tradicional i icònica Cantada d’Havaneres de Begur, un dels esdeveniments musicals estiuencs amb més trajectòria i solera arreu del territori.

Enguany la cantada compleix el seu 42è aniversari i ho fa amb diferents mesures per tal de garantir el benestar de tots els assistents i prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, l’activitat es durà a terme a l’aire lliure, l’aforament serà limitat i serà obligatori tant l’ús d ela mascareta com respectar la distància de seguretat. A més, en compliment de les restriccions sanitàries vigents, no es podrà dur a terme el cremat de rom.

La Cantada d’Havaneres de Begur, organitzada per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Begur, se celebrarà a la plaça Esteve i Cruañas i començarà a les 22.30 h. A més, per sisè any consecutiu tindrà un component solidari. I és que totes les donacions que es facin durant la trobada es destinaran íntegrament a la Fundació PKU, que ajuda als afectats de la malaltia PKU i altres trastorns metabòlics.


Categories: Festes