La Fira de la Castanyera i la Festa de la Castanyada tornen a omplir Begur i Esclanyà de cultura i activitats en un nou èxit de participació

07 nov 2022

L’Ajuntament agraeix a tots els veïns i veïnes i entitats la seva implicació en l’esdeveniment.  

Aquest cap de setmana Begur i Esclanyà van tancar el programa d’activitats de la Castanyada d’aquest 2022. I ho van fer després d’una setmana farcida de propostes lúdiques i culturals impulsades per la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament i la Comissió de Festes d’Esclanyà -amb la col·laboració del teixit associatiu local- en diferents punts del municipi i que van resultar novament tot un èxit organitzatiu i de convocatòria.

La Fira de la Castanyera de Begur i de la Festa de la Castanyada d’Esclanyà van oferir als veïns i veïnes i visitants més activitats que mai i la resposta per part de tots els assistents no va poder ser millor.

Un any més l’encarregada de donar el tret de sortida a la festa va ser la Fira de la Castanyera de Begur, que del 29 d’octubre a l’1 de novembre va acollir prop d’una quarantena de propostes dirigides a tota la família en espais com la Biblioteca Salvador Raurich, el Cinema Casino Espai Cultural, la plaça Lluís Esteva i Cruañas, la plaça de l’Església, la Sala d’Exposicions, el carrer Boadella, i la plaça de la Vila.

El programa d’activitats de la Fira de la Castanyera de Begur incloïa activitats com un Escape Room Especial Castanyada, l’Hora del Conte, tallers, sessions de cinema, una fira artesana, activitats i actuacions infantils, un túnel del terror, el recorregut “Truco Trato”, una castanyada popular, una sessió de ball amb l’AFA de l’Escola Doctor Arruga, i el Concurs de Cartells de la Fira de la Castanyera de Begur i de la Festa de la Castanyada d’Esclanyà 2023.

I el 31 d’octubre i el 5 de novembre la Festa de la Castanyada va prendre el relleu festiu de la mà de la Comissió de Festes d’Esclanyà amb una trobada amb ambientació de Halloween i disfresses a la Sala Polivalent, jocs tradicionals de fusta i un espectacle d’animació.


Categories: Promocio Economica