Vols conèixer tots els detalls sobre el projecte de prevenció d’incendis forestals? Participa en la jornada informativa

19 feb 2021

La sessió tindrà lloc el 20 de febrer i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 872 214 977. La xerrada també es retransmetrà en directe al perfil de Facebook de l’Ajuntament

Sensibilitzar i informar a la població sobre el risc d’incendi als boscos i als nuclis habitats i sobre les principals mesures de seguretat i d’autoprotecció que cal tenir en compte, són dos dels aspectes claus en la tasca de prevenció del foc al municipi i arreu del territori. Per tot plegat, l’Ajuntament de Begur organitza aquest mes de febrer una xerrada informativa adreçada a tots els veïns i veïnes.

La sessió tindrà lloc el 20 de febrer, a les 11 h, al Casino Cultural de Begur i anirà a càrrec de diferents professionals en matèria de protecció del medi ambient i prevenció d’incendis. En aquest sentit, durant la trobada els assistents podran conèixer tots els detalls sobre el projecte executiu de prevenció d’incendis forestals del municipi de Begur i resoldre dubtes sobre les franges de protecció contra incendis i la neteja de les zones verdes interiors de Begur que està executant el consistori.

Aquelles persones interessades en prendre part de la xerrada informativa cal que reservin plaça trucant a l’Àrea de Medi Ambient, al telèfon 872 214 977, en horari de 9 a 14 h.

La xerrada també es retransmetrà en directe al perfil de Facebook de l’Ajuntament


Categories: Medi Ambient