Espai Mas d’en Pinc

Sol·licitud d’espais

Tan si sou entitats del propi equipament com entitats externes, si teniu interès en realitzar algun tipus d’activitat a l’Espai Mas d’en Pinc cal que sol·liciteu l’espai on portar-la a terme. Us recomanem que abans de sol·licitar un espai consulteu la disponibilitat al calendari d’esdeveniments.

L’ESPAI MAS D’EN PINC posa a la vostra disposició varis espais per a l’organització d’esdeveniments: tallers, formacions, reunions i zona d’acampada per a associacions d’escoltes (sense ànim de lucre). Per tal de sol·licitar la utilització d’aquests espais és necessari omplir la següent sol·licitud i enviar-la per correu electrònic a la coordinació de l’equipament, a l’adreça mediambient@begur.cat. Per tal d’omplir la sol·licitud cal seguir els següents passos:

1) Descarregar la sol·licitud al vostre ordinador.
2) Obrir el pdf des del vostre ordinador un cop descarregat i omplir-ne les dades.
3) Un cop omplert el formulari del pdf cal guardar-lo de nou al vostre ordinador (podeu sobreescriure el que us havieu descarregat)
4) Adjuntar el pdf omplert i guardat al vostre ordinador al correu mediambient@begur.cat.

Cal que la sol·licitud es realitzi com a mínim 15 dies abans de portar a terme l’activitat. L’autorització es realitzarà mitjançant resolució de la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Begur. El pagament, si s’escau, s’ha d’efectuar sempre abans de realitzar l’activitat, i cal que envieu el comprovant de pagament al correu mediambient@begur.cat.

Si l’activitat que es porta a terme és de pagament, l’Ajuntament de Begur cobrarà 20€/dia a l’organització. Les associacions d’escoltes pagaran 1€ per persona/nit.

Els espais que es posen a disposició per a realitzar-hi esdeveniments externs són:

– esplanada exterior
– espai polivalent
– espai laboratori
– espai audiovisual
– zona d’acampada per escoltes:

Fiança: S’exigirà una fiança de 100€ per atendre possibles desperfectes dels espais i/o instal·lacions utilitzades. Aquesta es retornarà a l’interessat un cop haurà finalitzat l’activitat.

Un cop finalitzat l’esdeveniment, caldrà que l’entitat organitzadora envii a la coordinació de l’equipament un correu electrònic amb la valoració de l’activitat, nombre de persones, juntament amb tres fotografies a l’adreça mediambient@begur.cat


Espai exterior

Espai polivalent

Espai audiovisual

Laboratori

Zona d’acampada per escoltes

Per la utilització d’un o varis espais, inclourà disposar de l’espai de benvinguda i els WC’s:

 

ÀREA DE MEDI AMBIENT
(espai mas d’en pinc)

Passeig Carmen Amaya, 12 · 17255 Begur
Tel. 872 214 977
mediambient@begur.cat

 

HORARIS D’ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De Dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h

 

Regidor: Jordi González
Tècnic: Francesc Xavier Turró
Personal administratiu: Elisabet Tejero
Personal de suport: Manel Ponce