Begur TV

Begur entrega els premis Teresa Juvé i el Concurs de Cartells de la Fira d’Indians

22 abr 2024

L’Ajuntament de Begur ha fet oficial els guanyadors dels Premis Literaris Teresa Juvé i la guanyadora del Concurs del cartell de la Fira d’Indians 2024. Del premi Teresa Juvé s’han repartit dos premis per cada categoria on hi han participat els alumnes de les dues escoles begurenques. Pel que fa al cartell de la Fira d’Indians, al concurs hi han participat 23 persones i la guanyadora ha estat l’Irene Margherita.

Begur ha lliurat els premis literaris 2024 i també del Concurs de Cartells de la Fira d’Indians. Aquesta ha estat la 39a edició del Premi Teresa Juvé de narrativa curta on participen els alumnes de primària de les dues escoles del municipi. Un certamen de sis categories, una per cada curs, i que permet veure tot el que es treballa en l’àmbit de la literatura i que acaba reflectit en els textos.

Cadascun dels guanyadors ha trobat la inspiració en coses molt diverses. El País del bàsquet, La festa del pijama i La nena i els seus amics han estat tres dels títols premiats aquest any.

Uns premis que són il·lusionants tant pels alumnes, les famílies i també per qui els entrega.

El mateix acte ha servit per anunciar el cartell guanyador de la Fira d’Indians 2024. La seva autora ha estat la Irene Margherita Campolo, de només 17 anys, amb el cartell “El somni crioll”.

Un concurs on aquest any hi han participat 23 persones i demostra la participació ciutadana en la fira.

La fira d’indians ja té data. Serà els dies 6, 7, 8 de setembre amb la temàtica de tradicions i costums de la cultura indiana.

Comparteix: